Butlletí informatiu a les bústies

Aquests últims dies hem repartit a totes les bústies del municipi un butlletí informatiu, on expliquem la feina que hem fet fins ara, temes importants que cal donar a conèixer, quina opinió tenim sobre qüestions diverses.

Si no has tingut l’oportunitat de fer-hi una repassada, aquí ho pots fer:

[Butlletí 1 – Gener 2016]

4 pensaments sobre “Butlletí informatiu a les bústies

  1. Bon dia companys!!
    És una opinió personal eh!. Però em sembla del tot ridícul el titular d’avui del diari Nació digital, en el qual diu textualment “Els veïns de Les Preses voten a favor de la continuïtat del mercat setmanal” quant ells mateixos reconeixen que només han votat un 10% de les “Famílies” del municipi… o sigui cada vot de cada persona, equival a una família, molt ven reconduït el tema, si senyor!! Això se’n diu capacitat tergiversadora… suposo que si haguessin contat per persona no arriben ni al 0,01% dels veïns del municipi, que a més és el que diu el titular del diari (els veïns i no les families). Com a veí em fa pena veure tant gran mentida en un titular a la premsa.
    Res, nomes volia dir que per molt que intentin vendre el que vulguin, el mercat fa pena i la seva transparència amb tots els temes també (perquè no la feien pel camp de gespa artificial la consulta?) era fàcil… convé o no convé pel municipi gastar-se els diners que es varen gastar provinents dels impostos dels veïns o “famílies”!!. Perquè pel que veig a Les Preses a partir d’ara votarem per “famílies”. Deu ni do!!
    El que més em sorprèn ara, és que de cop i volta l’equip de govern menys transparent que he vist mai, s’anunciï amb titulars a la premsa com un dels més transparents i participatius amb els veïns del municipi… perdó “famílies”… “vivir para ver”…. em sembla que és per si més no fer-los-hi saber…

    http://www.naciodigital.cat/garrotxa/noticia/15320/veins/preses/voten/favor/continuitat/mercat/setmanal?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=visitesbutlleti&utm_content=lagarrotxa

    Salut!!

    1. Molt bona reflexió, David. Sistemes com aquest són molt poc efectius en quan a participació i molt fàcilment “ajustables” al resultat que es vulgui obtenir.

      Per altra banda, estem a favor d’un mercat més vistós, però només pot tenir raó d’existir si la gent el fa viure; si no, es desinfla per seu propi pes.

      1. Jo també estic d’acord que hi hagi mercat i si la gent hi va, que sigui el més gran possible i que se’n facin d’artesania i els que es creguin convenients, segur que és positiu pel municipi.. el que no estic d’acord és que es vengui a la premsa que Les Preses és un poble col.laboratiu amb la gestió, quant la realitat és ven diferent.. tant de bo fos així! Jo com a veí, ni la vaig rebre l’enquesta. Potser a la premsa si hauria d’anar a explicar que es vol fer una enquesta i no el resultat, després potser el resultat seria diferent i més efectiu.
        Res companys, nomes que vaig quedar una mica sorprès pel titular i pel fet que jo no havia ni rebut l’enquesta i ni n’havia sentit a parlar.

  2. Molt d’acord David!
    Transparència i participació és fer púbiques (a la abast de tothom) totes les iniciatives que es portin a terme des del consistori, reunir-se amb els veïns per conèixer directament les seves necessitats, demanar la participació dels veïns a l’hora d’elaborar les línies d’actuació. Són els nostres diners , els diners que paguem amb els nostres impostos, tenim dret a decidir com s’han de gastar. El nostre grup seguirà impulsant iniciatives perquè l’equip de govern inicií l’obertura i propiciï a la participació real, l’ajuntament ha de ser molt més que una oficina de pagament i cobrament.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.