El dos reptes de Junts pel Sí

 

Vist la falta de receptivitat del Govern espanyol cada vegada és més evident que la desconnexió és l’única sortida que ens deixen; les infundades esperances d’un referèndum quedaran soterrades definitivament amb la convocatòria de noves eleccions estatals. La tàctica d’enviar un torpede a la línia de flotació del PSOE ha enfonsat definitivament la nau d’un possible govern de progrés… Així doncs us convidem a examinar amb detall les propostes i donar una ullada al pla de govern de Junts pel Sí.

Pla de govern Junts pel sí [PDF]

L’adjunt al portaveu de Junts pel Sí, Roger Torrent, ha valorat positivament els primers 100 dies de govern de l’XI legislatura. ‘El govern ha avançat en els dos grans reptes que s’havia marcat JxSí: afrontar les demandes socials i construir les estructures d’Estat per preparar la futura República Catalana.

Roger Torrent ha explicat que ‘el Govern avança a bon ritme i, des del Grup Parlamentari, intentem acompanyar aquests avenços, complint també els compromisos que vam adquirir el 27S‘. Torrent ha posat com exemple de la feina feta al Parlament l’aprovació de la Declaració del 9N, d’inici del procés cap a la independència; l’inici de la tramitació de les tres ponències de llei fonamentals del procés (protecció social catalana, administració tributària catalana, règim jurídic català); i la creació de la Comissió del procés constituent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.