Seran per sempre, els embussos a l’avinguda Zona Esportiva de Bosc de Tosca?

Està clar que el trànsit és el problema més greu que actualment té el municipi. A les llargues cues de vehicles que es generen a la travessera del poble, sobretot els dies festius, hem d’afegir-hi els embussos de l’avinguda Zona Esportiva de Bosc de Tosca quan s’organitzen esdeveniments, torneigs o partits de rivalitat als camps de futbol, és a dir, quasi cada cap de setmana.

avinguda1 avinguda2 avinguda3

Com podem veure a les fotografies, els cotxes són aparcats a banda i banda de l’avinguda, posant en perill els vehicles que circulen al mateix temps en doble sentit i obliguen als vianants a anar pel carrer. Aquesta és una de les artèries principals del poble amb molta circulació i els veïns estan tips d’aquesta situació, ja que són els més perjudicats. Cal posar-hi remei abans no passi algun succés desgraciat.

Des de l’Ajuntament hi posen voluntat, però fins avui només s’han aplicat accions puntuals que no resolen la situació; el problema s’ha cronificat. Al municipi també tenim altres punts que necessiten una revisió urgent.

Ja al nostre programa electoral vàrem proposar d’elaborar un pla de mobilitat, que ajudés a regular la circulació als punts negres del municipi. Creiem que ha de ser un pla d’elaboració oberta que, a més dels tècnics, comptés amb les aportacions de veïns i associacions. Des del Grup Municipal d’ERC quedem a disposició per participar-hi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.