La Festa del Roser de les Preses

No deixa de ser significatiu que quan fas clic al cercador de la pàgina web del nostre ajuntament amb la paraula “Roser”, t’adreci a un comentari del 2010 i una vegada llegit t’adonis que sembla que el temps s’ha aturat.

Des d’aquestes reflexions volem posar en valor i agrair el treball  de la Comissió de Festes per tal d’assegurar que, com a mínim, es segueixi celebrant la festa. Dit això, sembla clar que, fent una ullada a les activitats que es varen desenvolupar els dies 21 i 22 de maig, cal destacar diversos punts:

  • La poca assistència i participació de públic als actes del matí.
  • Els actes sempre son els mateixos i a les hemeroteques em remeto: molt futbol (òbviament estem a final de temporada), concurs literari i de cartell de La Gala, concentració de cotxes antics, música pels nens, entrega de premis, vermut popular i més futbol.El diumenge a la tarda segurament és el moment àlgid de la Festa (malauradament acompanyat de pluja): ballada de faràndula, concert de Gospel (on son les sardanes o els músics de casa?) i l’acte més concorregut que va ser, com no podia ser d’altra manera, l’espectacle dels Esbarts Marboleny i Sant Andreu (amb tots els familiars dels balladors omplint el Centre Cultural).
  • Menció apart per la Marxa dels Llenyataires, que es consolida com a un acte participatiu i engrescador.

Animem a totes les entitats a replantejar-se seriosament el futur de la Festa del Roser, obrint la porta a noves activitats i potenciant les que tenen més acceptació. Emplacem a l’Ajuntament, i ens posem a la seva disposició, per tal de constituir una comissió de seguiment i treball que ens permeti innovar i portar aire fresc als actes; també plantejar un concurs d’idees que ajudin a dinamitzar la festa i, de retruc, al poble.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.