Gràcies @Esdansa, gràcies @Marboleny

Resulta encoratjador veure com 10.000 persones visiten el nostre poble units per la música i la dansa. Les Preses acull amb satisfacció i orgull una de les manifestacions culturals més emblemàtiques de la comarca i esdevé durant una setmana l’espai d’acollida de músiques i danses tant variades: Colòmbia, Buriàtia, Euskadi, Burundi, Argentina, País Valencià, Botswana, Moldàvia i Catalunya han omplert el poble de color, música i alegria, units per la 34a edició del Festival Ésdansa.

ÉsDansa

Els tambors de Burundi varen rebre la sortida del sol al volcà Racó gràcies a la implicació, treball i esforç d’un grup de voluntaris que fan de l’Ésdansa un esdeveniment original, únic i en constant evolució. Enguany el festival ha fet una notable passa endavant en la recerca de noves experiències i activitats que fusionen i adapten les manifestacions populars amb l’avantguarda i experimentació. S’ha obert un diàleg participatiu il·lusionador obert a tothom, on la base es compartir i gaudir de la música i el moviment.

Tambors de Burundi

Han estat uns dies que donen sentit al treball d’un grup que dia  a dia empeny i s’esforça per ensenyar i promocionar la dansa tradicional entre els més petits, i traslladar aquesta il·lusió a tots els qui creiem que ens mereixem un poble dinàmic, actiu i participatiu.

Marboleny i Ésdansa esdevenen una oportunitat i un exemple, la resta depèn de nosaltres. Amb esforç, ganes i col·laboració es poden fer realitat tots els projectes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.