Solidaritat amb l’Alcaldessa de Berga

Davant la continua judicialització del procés català i els embats continus del govern espanyol, des de ERC Les Preses manifestem la nostra solidaritat amb tots els imputats i reclamem un posicionament clar del nostre Ajuntament, com a membre de l’AMI. Hem trobat a faltar, una vegada més, la resposta del nostre alcalde als requeriments del nostres regidors per manifestar el rebuig a la detenció de Montse Venturós.

Aquest dilluns, quatre eurodiputas catalans han demanat a la Comissió si creu que el sistema judicial espanyol compleix amb la independència judicial requerida en la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea.

També demanen al Govern comunitari que s’opini sobre el cas de Venturós, que va ser portada a declarar el passat divendres al jutjat d’instrucció 1 de Berga per un presumpte delicte electoral, ja que el consistori tenia una estelada al balcó per decisió del ple municipal.

13

Des de ERC Les Preses fem una crida per què tots assistim a la concentració del dia 13 de novembre a Barcelona, en solidaritat als càrrecs electes i contra la judicialització i setge a les nostres institucions. A tal efecte hi ha un servei d’autocars, que sortiran d’Olot a les 9 del matí, per assistir als actes en defensa de les Institucions i dels drets del poble català.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.