Hem assistit a la presentació dels candidats al 21D de la Garrotxa

Aquest diumenge hem assistit a la sala d’actes de Can Trona – Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, a la presentació dels candidats garrotxins per participen a la llista per les eleccions del 21D.

Després de presentació d’en Pep Companys, president d’ERC a la Garrotxa, els candidats Anna Barnadas, número 13, i Lluís Amat, número 8, ens han dirigit unes reflexions sobre les seves ganes de participar a la candidatura i sobre la necessitat de ser més forts que mai en aquests temps convulsos.

Han tancat l’acte les paraules del número 2 de la llista, Roger Torrent, recordant què ens juguem en aquests comicis (“ens ho juguem tot”). I ha recordat que la número 1, la consellera Dolors Bassa, ja fa 24 dies que és a la presó, juntament amb els altres membre del govern i els Jordis.

Un pensament sobre “Hem assistit a la presentació dels candidats al 21D de la Garrotxa

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.