Llibertat preses i presos polítics

Estem en un moment decisiu i, malgrat els gestos i les bones intencions, la realitat s’imposa;  els nostres representants empresonats o exiliats no son a casa, ans el contrari, segueixen patint la repressió i la injustícia d’un estat espanyol que no oblida ni perdona.

L’esperit de revenja instal·lat des de el referèndum de l’1 d’Octubre s’ha incrementat arrel de les eleccions autonòmiques imposades el 21 de desembre. La democràcia ha de guanyar, i no ens conformarem amb les engrunes ni abandonarem el nostre dret a l’autodeterminació. El poble, a través dels seus representants, ha proclamat la República i ara, malgrat que els esdeveniments no ho evidenciïn, es tracta d’avançar cap a l’assoliment de la LLIBERTAT i el reconeixement de l’Estat català.

Ara és l’hora de la fermesa i la determinació, hem d’activar tots els mitjans individuals i col·lectius per defensar i implementar el que s’ha aconseguit. Les properes eleccions municipals seran una nova oportunitat de fer evident que la República es pot fer efectiva des dels ajuntaments i ERC en aquest sentit, no escatimarà esforços per teixir i consensuar projectes de País arreu del territori.

Per tots i totes, les que estan a la presó o a l’exili,per les seves famílies, per tots els qui vam votar una i altra vegada per la INDEPENDÈNCIA, cridem ben fort:

US VOLEM LLIURES, EXIGIM JUSTÍCIA!

Sant Jordi 2018, intercanvi i donació de llibres

Com cada any, aquesta diada de Sant Jordi també pots venir a intercanviar els llibres que ja has llegit per llibres d’altres lectors, així com fer-ne donació. D’aquesta manera aconseguirem, entre tots, donar una nova vida a aquells llibres que ja no utilitzes.

Aquest any, a més de pintar punts de llibres, la mainada (i tothom que ho vulgui) podreu participar en un taller de fer llaços grocs.

Recorda, a la carpa de davant de l’escola la Bòbila a partir de les 4 de la tarda.

No hi falteu!!!