El grup d’ERC a les Preses

Som davant d’un moment històric, que va començar el 9N i que culminarà amb la proclamació de la República Catalana. El canvi polític que s’està produint comença des de baix, des dels ciutadans, des dels ajuntaments, amb gent democràtica i honesta, gent de país, amb moltes ganes de treballar i amb una manera de fer diferent.

Grup

Des de principis del 2015 que estem treballant intensament per constituir a les Preses un grup d’esquerres i independentista. Aquesta grup el formem un grup de persones molt implicades en el poble, amb una formació sòlida, molt treballadores, creatives i amb iniciativa, provinents de diferents àmbits laborals (educació, empresa, salut, obra pública…).

Per a nosaltres, la participació i la transparència són eixos fonamentals de la nostra actuació. El nostre projecte està orientat a prioritzar el progrés de les persones i la seva integració social.

Amb l’ajuda d’un important nombre de col·laboradors, l’equip de treball d’aquest projecte
l’integrem:

Roser de Palol Masó, Mari González Arnau, Josep Ayats Nogué, Josep Estartús Sanegre, Pere Puig Estartús, Ramon Danés Vergés, Lluís Robres González, Gilbert Danés Gifre, Natàlia Tubella Domínguez, Jordi Danés Barris, Tura Costa Juárez, Vanessa Pagès Campàs, Sandra Martínez Llongarriu, Eduard Vidal De Palol, Josep Devesa Vilarrasa i Josep Martínez De León.