Post-eleccions 26J

Després de les eleccions al Congrés de Diputats, i vist amb uns quants dies de perspectiva, volem donar les gràcies a tots els presencs i presenques que creieu en la força de la nostra opció política, d’esquerres i independentista, també a Madrid.

En comparació amb els resultats del 20D, on ERC va aconseguir a les Preses 256 vots, contra 395 del partit més votat, en aquesta votació hem quedat a un pas de ser el partit polític més votat al municipi, a només 6 vots de la primera força (291 a 285). Anem per bon camí!!!

Reproduïm a continuació la carta enviada per l’Executiva Nacional d’ERC:

Acords de l’Executiva Nacional del 27 de juny del 2016

Benvolgut, benvolguda,

L’Executiva Nacional d’Esquerra Republicana reunida a la Seu Nacional el dilluns, 27 de juny de 2016, vol transmetre:

1. Un sincer agraïment a tota la militància, les persones simpatitzants i amigues que han fet una extraordinària campanya que ha permès a ERC consolidar els millors resultats al Congrés i al Senat, créixer en vots, a guanyar a 474 municipis del Principat de Catalunya i a les demarcacions de Lleida i Girona.

2. Un agraïment també als 629.294 electors per la confiança dipositada a ERC. Al mateix temps, felicitem la família Republicana pels resultats, perquè tot i baixar la participació global ERC ha pujat en vots absoluts i percentatge. A més, tal i com hem repetit durant la campanya ha quedat clar que l’Estat espanyol és irreformable i que l’únic canvi possible és la República Catalana. Catalunya és un país diferent que vota de manera diferent; per això, nosaltres sí que podem.

3. Animar a tothom a seguir treballant barri a barri, poble a poble, sectorial a sectorial, des de les entitats i al carrer, des de les institucions i administracions, per enfortir i consolidar Esquerra Republicana com l’eina per donar resposta a les necessitats de la ciutadania i per construir el país que volem.

Seguim en campanya permanent, fins a la victòria!

Barcelona, a 27 de juny del 2016.


Marta Rovira

Secretària General

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.