Votarem a favor de la moció presentada pels veïns respecte a les rotondes

Aquest dimecres 27 de juliol, a 2/4 de nou del vespre, hi ha convocat un Ple de l’Ajuntament de les Preses en sessió ordinària.

En aquest ple es votaran dues mocions en contra del projecte de construcció de dues rotondes a l’entrada i sortida del nucli de les Preses. El nostre grup fa molt temps que tenim clar que les rotondes no són cap solució i, evidentment, donarem suport a les dues mocions, tan la presentada pel nostre grup com per la que han presentat els veïns, acompanyades de les firmes que han recollit. Molt bé per les veïnes i veïns que s’han unit i mobilitzat!!!

Us recordem que els plens municipals són oberts al públic i que es pot demanar la paraula al torn de precs i preguntes.

Podeu trobar l’ordre del dia al següent enllaç:

http://www.lespreses.cat/index2.php?menu=2408&accio=menu

Però, al Portal de Transparència de  l’Ajuntament de les Preses, la informació corresponent continua sense aparèixer (Convocatòries de sessions del ple).

2 pensaments sobre “Votarem a favor de la moció presentada pels veïns respecte a les rotondes

 1. Contràriament al que ha dit l’Ajuntament de Les Preses, ara l’ajuntament de la Vall d’en Bas els hi deixa ven clar que va ser l’Ajuntament de Les Preses qui va proposar les rotondes i no la Generalitat (una bona estirada d’orelles al consistori de Les Preses per part dels nostres veïns de la vall d’en Bas) … Les hemeroteques i els mitjans de comunicació fan que les declaracions perdurin i es puguin consultar i deixen en evidencia a més d’un.
  Avui dia no pots anar canviant d’opinió depèn d’on bufa el vent. Quant es pren una decisió, bona o dolenta, és responsabilitat del que la pren i no es pot anar amagant el cap sota l’ala.

  Aquesta manera de fer fa massa temps que dura i no aporta res positiu al municipi, al contrari, ens crea enemics i confon als veïns amb criteris contrariats cada cop que es va a la premsa … n’haurien d’aprendre una mica de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas que ha enviat una carta a tots els veïns explicant la situació. Tot i que són més novells que els de Les Preses (porten tot just dos anys) els hi donen mil voltes.

  Lincs de les noticies:

  http://www.naciodigital.cat/garrotxa/noticia/15982/resposta/vall/bas/sobre/variant/preses?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=visitesbutlleti&utm_content=lagarrotxa

  http://www.eldigitaldegirona.com/la-vall-den-bas-es-defensa-dalgunes-declaracions-aparegudes-sobre-la-variant/

  http://www.elpuntavui.cat/ma/article/1-territori/12-infraestructures/993332-lamenten-la-unilateralitat-de-les-preses-a-lhora-de-renunciar-a-les-rotondes.html

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.