Amb pas ferm, treballem per a la independència.

Quan la política espanyola navega cap a la deriva centralitzadora del PP, Catalunya encara amb pas ferm el darrer tram del procés cap a la independència. Ara més que mai, ERC tindrà la responsabilitat de fer una tasca didàctica clara i diferenciada, posant les bases de la nova República catalana. Seran temps convulsos, on tots tindrem un paper protagonista. A partir d’ara mateix, ERC ha obert el debat a nivell nacional per definir i defensar polítiques socials d’esquerres, on tots els implicats tindrem la possibilitat d’exposar, proposar i debatre quin model de País volem.

Ben aviat s’habilitarà un espai al web per a consultar com es pretén dotar de contingut cada àrea o, el que és el mateix, què es defensarà en una futura Assemblea constituent com la que ha de sorgir de les properes eleccions. Aquest serà el tret de sortida de la campanya, que durà per nom “La República que farem” i que permetrà també fer aportacions en cada àmbit sectorial des del mateix lloc web a persones de fora del partit.

Per altra banda, des de finals d’octubre o principis de novembre fins a l’abril o maig de l’any vinent, ERC també organitzarà jornades sectorials en què presentarà el seu projecte en cada àrea a professionals i entitats que treballin en la temàtica exposada, així com per rebre també aportacions. Els secretaris nacionals republicans de cada àmbit, els diputats, els presidents de les sectorials i fins i tot els alts càrrecs del Govern en aquells àmbits sota gestió d’ERC, s’implicaran en aquestes trobades i recorreran tot el territori.

Participem i treballem per la Nova  República.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.