Aplec de Sant Miquel del Corb

El passat diumenge 2 d’octubre, una vegada més, es va celebrar l’aplec de Sant Miquel a l’ermita del mateix nom del la Vall del Corb. El magnífic escenari, feliçment recuperat fa uns anys, va acollir a un nombrós grup de veïns, majoritàriament de Bosc de Tosca i de la mateixa Vall del Corb, amb ganes de compartir i celebrar la diada. La caminada matinal, la missa i l’audició de sardanes varen compartir protagonisme amb el joc de la virolla i un vermut regat amb el most de l’any.

Els veïns varen tenir una magnífica oportunitat d’intercanviar experiències i de passar el relleu a les futures generacions, per tal mantenir una tradició tant nostrada. Convidem a tothom a sumar-se a la iniciativa en les properes edicions.

Fins l’any que ve i felicitats a tots els qui ho han fet possible.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.