Felicitem a M.Pilar Curós i Vilà, escollida Garrotxina de l’any 2016

Com ja és públic i notori, enguany el CIT ha concedit la distinció de Garrotxina de l’any 2016 a M.Pilar Curós i Vilà, veïna de les Preses.

Després de fer-ho personalment, des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana volem felicitar-la públicament i donar-li l’enhorabona pel reconeixement!

A l’últim número de la Revista de les Preses, només es feia menció a la concessió del premi en una petit escrit. Esperem que en el proper número s’hi publiqui la entrevista en profunditat que la M.Pilar es mereix per aquest guardó.

 


M.Pilar Curós i Vilà, nascuda a les Preses, és economista i doctora enginyera industrial. És professora de la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional es complementa en estades de recerca i de docència a diferents universitats europees  i americanes. Ha assistit a més de 50 congressos nacionals i internacionals celebrats a Oxford, Bèlgica, Orlando, Washington, Atlanta, Chicago, Los Angeles, Hong Kong entre d’altres. És coautora de llibres i articles científics en revistes nacionals i internacionals.

També és membre de grups de recerca i innovació docent així com de diferents associacions nacionals i internacionals, AECA, ASEPUC, ACCID, AAA…

Ha rebut diverses distincions i premis, entre els més recents, el premi al docent i/o investigador per a la publicació en llengua catalana dels seus treballs, promogut per l’ACCID i Òmnium Cultural. L’any passat va ser nomenada membre d’honor del Consell Europeu de Doctores i Doctors Honoris Causa i va rebre la Medalla al Mèrit Professional pel seu treball.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada