Felicitem a M.Pilar Curós i Vilà, escollida Garrotxina de l’any 2016

Com ja és públic i notori, enguany el CIT ha concedit la distinció de Garrotxina de l’any 2016 a M.Pilar Curós i Vilà, veïna de les Preses.

Després de fer-ho personalment, des del Grup Municipal d’Esquerra Republicana volem felicitar-la públicament i donar-li l’enhorabona pel reconeixement!

A l’últim número de la Revista de les Preses, només es feia menció a la concessió del premi en una petit escrit. Esperem que en el proper número s’hi publiqui la entrevista en profunditat que la M.Pilar es mereix per aquest guardó.

 


M.Pilar Curós i Vilà, nascuda a les Preses, és economista i doctora enginyera industrial. És professora de la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional es complementa en estades de recerca i de docència a diferents universitats europees  i americanes. Ha assistit a més de 50 congressos nacionals i internacionals celebrats a Oxford, Bèlgica, Orlando, Washington, Atlanta, Chicago, Los Angeles, Hong Kong entre d’altres. És coautora de llibres i articles científics en revistes nacionals i internacionals.

També és membre de grups de recerca i innovació docent així com de diferents associacions nacionals i internacionals, AECA, ASEPUC, ACCID, AAA…

Ha rebut diverses distincions i premis, entre els més recents, el premi al docent i/o investigador per a la publicació en llengua catalana dels seus treballs, promogut per l’ACCID i Òmnium Cultural. L’any passat va ser nomenada membre d’honor del Consell Europeu de Doctores i Doctors Honoris Causa i va rebre la Medalla al Mèrit Professional pel seu treball.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.