L’1-O votarem amb garanties. Com sempre

Un pas més cap a la independència, potser un dels més significatius, ha tingut lloc. Creiem que des del poble hem de continuar a l’aguait per donar suport quan sigui necessari.

Us reproduïm a continuació el correu que hem rebut d’ERC.


Benvolgut, benvolguda,

L’1 d’octubre decidirem el nostre futur polític en un referèndum legal, efectiu i vinculant. Malgrat l’oposició i les traves de l’Estat espanyol, aquell dia podrem votar com ho hem fet sempre: amb els mateixos drets, amb la mateixa normalitat i amb totes les garanties.

Per facilitar-ne tota la informació a tots els ciutadans, s’ha presentat la campanya garanties.cat, el portal des d’on podràs consultar totes les qüestions relatives al Referèndum i trobar les respostes a les preguntes més freqüents.

El web, però, no és l’única via per accedir a la informació. Per arribar a tothom, a cada racó del país, garanties.cat es complementarà des d’avui amb un seguit d’actes a més de 200 pobles i ciutats de Catalunya en què s’explicaran en profunditat els detalls de la convocatòria.

Entra al web i consulta les poblacions que acolliran els actes durant les properes setmanes. Si el teu poble o ciutat encara no és al calendari, fes una proposta i sol·licita-ho!

El pròxim 1 d’octubre podràs votar. Com sempre.

Avui ja pots informar-te’n.

Ben cordialment,

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.